Ulei Uscat ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil

alterna-bamboo-smooth-kendi-oil-dry-oil

Ce calități are?

Ulei Uscat ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil conditioneaza vârfurile, precum si lungimile. Oferă strălucire neobișnuită și netedă ideală; Previne statica si frizz, protejeaza de caldura si face aranjarea mai ușoară. Protejează culoarea părului, îmbunătățește starea, întărește foliculii de păr, repară sfărîmările și se hrănește profund. Uleiul Uscat ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil are o formula usoara. În consecință, este absorbită rapid și începe să funcționeze imediat. În plus, face ca firele dvs. să fie rezistente și frumoase.

Cum se utilizează?

Uleiul Uscat ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil are o consistenta lichida delicata. Multe fete se vor bucura de faptul că sunt sub formă de spray. O astfel de formulă face ca fiecare aplicație să fie mai ușoară, mai rapidă și mai plăcută. Aplicați o cantitate mică de ulei în păr și așteptați până când este absorbit. Poți să-ți pulverizezi mâinile cu uleiul și să-l masezi pe fire. Utilizați Uleiul Uscat ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil ca tratament intensiv sau pentru aranjare. Aplicați-o pe firele uscate sau umede, stilul părului. Produsul va fi absorbit imediat după aplicare. Este recomandat pentru părul fin și mijlociu. Dacă aveți astfel de păr, trebuie să testați uleiul.

Ce ingrediente conține?

Uleiul Uscat ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil conține ulei de bambus și ulei Kendi. Primul aduce strălucire, reziliență și netezime. Îți condiționează scalpul, rădăcinile și firele. Acesta include siliciul care încetinește procesele de îmbătrânire și ajută la păstrarea aspectului tânăr. Uleiul Kendi este extras din pomul indonezian. Este bogat în acizi grași omega-3 și substanțe antioxidante. De asemenea, conține protecția solară naturală. Există câteva alte uleiuri vegetale, siliconi și substanțe de parfum, incluse în Uleiul Uscat ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil. Uleiul nu conține ingrediente artificiale, inclusiv parabeni, uleiuri minerale și parafină.

Cât ține?

Capacitatea unei sticle de Ulei Uscat ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil este 125 ml. Este suficient pentru câteva luni de utilizare. Datorită unei consistențe lichide, nu este eficientă. Suma pe care o aplicați trebuie să se potrivească cu lungimea părului, care decide cât timp va rezista uleiul. ALTERNA oferă, de asemenea, o versiune mai mică – 50 ml.

Oferă un parfum frumos?

Uleiul Uscat ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil are un parfum plăcut de fructe și flori. Aroma rămâne pe păr chiar și după spălare. Cu siguranță va merge cu parfum citrice sau ceață parfumată.

Unde să cumperi?

Puteți cumpăra uleiul din farmacii sau online. Este de asemenea disponibil la magazine cu produse pentru păr și accesorii. Este ușor de găsit. În afară de Ulei de Uleiul Uscat ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil, puteți obține și alte produse oferite de seria Bamboo, inclusiv șampon, mască, spray, loțiune și celălalt ulei.

Cât veți plăti?

Uleiul Uscat ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil conține ingrediente foarte unice și este folosit de o mulțime de coafori, prin urmare prețul său trebuie să fie ridicat. Dacă comandați câteva produse ALTERNA, costul crește. Ai putea cumpăra un ulei mai mare și mai bun pentru la un astfel de preț.

Plusuri:

  • protecție termică
  • netezeste, hidrateaza, hraneste
  • repară părul și capetele deteriorate
  • conține acizi grași și vitamine
  • fără parabeni, parafine și uleiuri minerale
  • are un parfum plăcut

Minusuri:

  • disponibil la unele magazine și online