L’Oreal Mythic Oil

loreal-mythic-oil

Ce calități are?

Uleiul oferă proprietăți de netezire și protecție. Se adaugă strălucirea uimitoare, definește culoarea naturală și înfrumusețează coafura. Protejează de asemenea de razele solare, apa sărată, căldura și alți factori nocivi. L’Oreal Mythic Oil funcționează perfect înainte și după spălare. Vă ajută să vă descurcați și să vă modelați părul și nu-l faceți lipicios sau gras. Din păcate, poate să încarce părul. De aceea, ar trebui să aplicați o cantitate mică de ulei. L’Oreal Mythic Oil protejează capetele părului și întreaga lungime a părului. Îți face firele strălucitoare, hidratate, rezistente și adaugă un frumos parfum. Uleiul este recomandat pentru toate tipurile de păr, indiferent de lungime, porozitate și deteriorare.

Cum se utilizează?

L’Oreal Mythic Oil are o formulă semi-fluidă, care permite o aplicare ușoară și o absorbție rapidă. Nu suprasolicite părul gros și lung. Fetele, care au păr scurt și subțire, ar trebui să utilizeze cea mai mică cantitate recomandată. În caz contrar, tratamentul se poate dovedi a nu avea succes: părul tău ar deveni gras. Cum să aplici L’Oreal Mythic Oil? Aplicați-l pe firul curat și uscat sau chiar înainte de aranjare. Dacă aveți păr fin, o jumătate din pompă este suficientă. Femeile cu par lung și gros pot folosi cantități mai mari. Continuați să utilizați produsul până când veți vedea îmbunătățirile. Utilizați L’Oreal Mythic Oil de două ori pe săptămână pentru efecte optime.

Ce ingrediente conține?

L’Oreal Mythic Oil conține două uleiuri foarte valoroase: ulei de avocado și ulei de semințe de struguri. Primul este bogat în vitamine și minerale, celălalt unul; În vitamina E și antioxidanți naturali. Uleiul de avocado conține puțin acizi grași saturați, dar oferă proprietăți nutritive. Este sursa de acizi grași mononesaturați și polinesaturați. Uleiul de semințe de struguri conține o cantitate mare de acizi grași polinesaturați. Ambele uleiuri au grijă de păr și de scalp. Cosmetica are și câteva siliconi. Unele dintre ele sunt volatile și solubile în apă. Parfumurile, componentele sintetice și alcoolii sunt de asemenea incluse în L’Oreal Mythic Oil.

Cât te ține?

O sticlă conține 125 ml. Este suficient pentru aproximativ patru luni de utilizare obișnuită. Persoanele cu păr subțire pot reduce doza mai mică; Utilizați o pompă în loc de două. În acest fel, acestea extind tratamentul. L’Oreal Mythic Oil va rezista un pic mai mult.

Are un parfum frumos?

Parfumul este extrem de încântător. Este foarte plăcut și vă veți bucura de el pentru o perioadă lungă de timp. Aroma lui L’Oreal Mythic Oil seamănă cu produse de lux pentru îngrijirea corpului. Dacă doriți să parfumați părul, încercați acest ulei.

De unde să cumperi?

Cosmeticul este ușor accesibil. Veți găsi la magazinele online și depozitele de produse pentru păr. Puteți, de asemenea, să o găsiți la magazinele de medicamente bine depozitate. Dacă nu te simți ca să ieși, comandă produsul online. Rapid și confortabil!

Cât costă?

Prețul lui L’Oreal Mythic Oil nu este ridicat. Merge mână în mână cu acțiunea și ingredientele uleiului. Știți că prețul depinde de locurile în care cumpărați produse cosmetice? Țineți minte data viitoare când mergeți la o farmacie.

Plusuri:

  • calități de condiționare și protecție
  • funcționează ca un grund de styling
  • recomandat pentru toate tipurile de păr
  • aplicație ușoară
  • conține ulei natural din semințe de struguri și ulei de avocado
  • durează patru luni
  • parfum frumos
  • ușor accesibile

Minusuri:

  • vă poate face părul gras