ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Oil

alterna-bamboo-smooth-kendi-oil-pure-treatment-oil

Ce calități are?

Ulei ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment hraneste atat scalpul cat si parul. Oferă stralucire sănătoasă și o buna netezime. Împiedică staticul și frizul, protejează împotriva căldurii și ușurează stilul. Mai mult, produsul protejează culoarea părului, îmbunătățește starea părului, hrănește foliculii de păr, reconstruiește capetele divizate și întărește superb. Datorită consistenței luminoase, Uleiul ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment purifică rapid pătrunde în interiorul părului și începe să lucreze acolo imediat. Mai mult, uleiul face firele tale elastice, frumoase și sănătoase.

Cum se utilizează?

Utilizați Ulei ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment pur și simplu ori de câte ori doriți. Este ideal ca produs de protecție termică și balsam pentru aranjare. Formula semi-lichidă ușurează fiecare aplicare. Este suficient să aplicați una sau două picături la capetele sau lungimile părului. Făcând-o imediat după spălare sau înainte de uscare este cea mai bună idee. Veți împleti părul și veți fixa coafura. Pipetele atașate la sticlă ajută la măsurarea unei cantități adecvate de ulei și la alegerea dozei necesare tratamentului.

Ce ingrediente conține?

Ulei ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment, la fel ca majoritatea uleiurilor, conține atât componente naturale cât și siliconi. Ingredientele naturale includ uleiul de bambus și uleiul de kendi care sunt bogate în acizi grași, vitamine și minerale. Datorită acestor ingrediente, părul este bine întreținut, în timp ce scalpul tău; lipsit de iritații. Uleiul ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment nu conține substanțe artificiale cum ar fi parabeni și uleiuri minerale. Uleiul de bambus și uleiul Kendi îndeplinesc aceleași funcții ca în ALTERNA Mist descrise anterior în clasament.

Cât ține?

Ulei ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment vine într-o sticlă de 50 ml, care este suficientă pentru a efectua mai multe luni de tratament. Datorită unei consistențe destul de groase, uleiul este foarte eficient. Dacă nu vă place această formulă și capacitate, puteți încerca versiunea sa diferită de poziția superioară din clasament.

Oferă un parfum frumos?

Ulei ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment are un miros foarte frumos de fructe și flori, care rămâne de lungă durată pe firele tale. O asemenea aromă va corespunde cu siguranță parfumului ușor pe care îl folosiți în timpul verii.

De unde se poate cumpăra?

Uleiul este disponibil la magazinele de medicamente și magazinele online; cei care vând produse de îngrijire a frumuseții obișnuite, precum și produse cosmetice profesionale. Dacă doriți, puteți comanda Uleiul ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment de pe site-ul oficial ALTERNA.

Cât costă?

Prețul uleiului Ulei ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment este puțin mai mic decât versiunea sa diferită. Dacă îngrijirile complexe ale părului și scalpului sunt importante pentru dvs., încercați ambele uleiuri. Nu uitați să economisiți niște bani înainte de cumpărături.

Plusuri:

  • netezeste si tameste
  • parfum frumos
  • conține ingrediente naturale
  • reconstruiește capetele divizate
  • facilitează stilul

Minusuri:

  • eficiență scăzută
  • siliconii pot menține substanțele nutritive în interiorul părului
  • uleiurile cu o capacitate similară costă mai puțin
  • așteptați destul de mult timp pentru expediere