Redken Diamond Oil

redken-diamond-oil

Ce calități are?

Redken Diamond Oil este creat pentru îngrijirea părului deteriorată și slabă. Produsul netezeste, îmblânzește firele rebele si face aranjarea mai usoară. Se adaugă strălucire excelentă, hidratează profund, hrănește splendid și pătrunde foarte repede în straturile profunde ale părului. Reduce încrețirea și efectul static, precum și protejează împotriva daunelor cauzate de căldură, periere necorespunzătoare și de vopsire regulată și aranjare la cald. Mai mult, patru uleiuri incluse în Redken Diamond Oil au grijă de starea părului și a scalpului.

Cum se utilizează?

Redken Diamond Oil are o consistență semi-fluidă, ceea ce ușurează tratamentul. Apăsați două sau trei picături de ulei și încălziți-l între palme. Cum să aplicați produsul? Aplicați-o pe scalp uscat, spălați-vă cu șamponul dvs. preferat după câteva minute. De asemenea, puteți utiliza uleiul ca tratament peste noapte. Aplicați-l pe părul umed sau uscat. Produsul cosmetic va fi prefect ca supliment de mască de păr sau de balsam. Puteți amesteca pur și simplu două produse bine și se aplică pe păr. Redken Diamond Oil poate fi folosit și înainte de uscarea prin suflare, pentru a se potrivi stilul părului și firele netede. Dacă doriți ca părul să nu mai fie încrețit și static pentru totdeauna, aplicați uleiul în fiecare dimineață înainte de periere.

Ce ingrediente conține?

Redken Diamond Oil conține trei uleiuri: piersică, camelia și coriandru. Uleiul de camelia este bogat în acizi grași (oleic, palmitic, linoleic, stearic și arahidic), în timp ce uleiul de piersici include acidul omega-6 linoleic, acidul oleic omega-9 și vitaminele A, E. Uleiul de coriandru este bogat în vitamina C, pectine, proteine și carbohidrați. Potrivit producătorului, cosmeticele nu conțin siliconi. Este o veste foarte bună pentru cei care își doresc ca părul să fie hrănit profund și hidratat. Siliconii acoperă părul cu un strat protector și împiedică absorbția altor ingrediente și a substanțelor dăunătoare.

Cât ține?

Capacitatea unei sticle este de 100 ml. Este suficient pentru câteva luni de tratament. Dacă doriți păr chiar mai puternic și profund reparat, puteți folosi și celălalt ulei de păr Redken, disponibil într-o sticlă neagră.

Oferă un parfum frumos?

Redken Diamond Oil are un miros foarte intens. Din fericire, este, de asemenea, frumos, deci nu ezitați să o utilizați. Aroma va sta cu tine pentru toată ziua. Verificați dacă acest lucru este adevărat.

De unde se poate cumpăra?

Este disponibil în mod liber. Puteți cumpăra Redken Diamond Oil din farmacii și magazine online. Verificați magazinele care oferă produse de păr profesionale. Anumite saloane de coafură le oferă spre vânzare.

Cât costă?

Este destul de scump când îl comparăm cu alte uleiuri de capacitate similară. Redken Diamond Oil conține trei uleiuri și plătiți pentru modul în care lucrează. Rețineți că prețul crește atunci când vă decideți să cumpărați toate produsele Redken: sampon, balsam, ceață și celălalt ulei.

Plusuri:

  • uleiul oferă îngrijire în interior și în exterior
  • durează câteva luni
  • aplicație rapidă și ușoară
  • substanțe naturale
  • ușor accesibil

Minusuri:

  • parfum intens
  • plătiți destul de mult în comparație cu alte uleiuri de capacitate similară
  • unii dintre voi ar putea să nu vă placă siliconii
  • uleiul funcționează mai bine în combinație cu alte produse din serie