Părul se deteriorează din cauza numeroșilor factori…

hair-oilingVeți fi surprins de lista lungă de lucruri care vă dăunează părului:

  • produse de păr necorespunzătoare
  • îngrijirea părului și utilizarea cosmetică greșită
  • trăgând în timpul periajului și coafurii
  • stil de căldură
  • aer uscat, aer condiționat
  • îngheț și chiar precipitații puternice
  • stres și dietă proastă
  • produse farmaceutice
  • colorarea și iluminarea părului
  • folosind placa de păr și ondulatorul

Acestea sunt doar câteva dintre întreaga grămadă de factori care slăbesc părul, bulbii de păr, tulpina de păr și hellip; Parul slab devine plictisitor, fragil, iar becurile de păr sunt slab ancorate în foliculii de păr. Ca rezultat, firele se încadrează în exces

Există ceva care poate provoca repararea totală a părului?

Șampoanele și balsamurile pentru păr funcționează pe suprafața părului. Acțiunea măștilor este similară; Ele repara părul numai la exterior, deoarece nu au capacitatea de a pătrunde prin cuticulele de păr.

Pentru a fi complet reparat, părul are nevoie de ceva care pătrunde între cuticule și devine adânc în interiorul; Pentru a spori acțiunea cimentului intercelular prin hidratarea și refacerea structurii sale.

Componentele principale ale cimentului intercelular sunt acizi grași liberi. Prin urmare, uleiurile naturale lucrează în îngrijirea părului datorită unei concentrații ridicate de acizi grași mononesaturați și polinesaturați.

Ce sunt uleiurile naturale?

Uleiuri naturale – substanțe presate la rece din semințe și fructe de plante. Ele au fost apreciate pentru proprietățile de înfrumusețare și vindecare de-a lungul vremurilor. Probabil ați auzit despre argan, nucă de cocos, macadamia, floarea-soarelui și ulei de jojoba. O varietate nerafinată a acestor uleiuri oferă o varietate de utilizări în îngrijirea frumuseții. Mai presus de toate, uleiurile naturale hrănesc scalpul și părul. Acestea oferă toroane cu reparații profunde, în timp ce tratamentul obișnuit cu ulei de păr îi face mult mai frumoase.

Ce este uleiul pentru păr?

Uleiul de păr este un tratament extrem de simplu și confortabil, care poate fi efectuat aproape în orice moment. Unele metode pot fi folosite chiar și la locul de muncă. Tratamentul cu ulei de par implică aplicarea unui ulei natural (sau a unui amestec) asupra părului, părului și scalpului (cealaltă formă este mai benefică pentru păr, deoarece garantează repararea totală a firelor și bulbilor).

Îndepărtarea părului; De ce și cum funcționează?

Produsele de ulei de păr funcționează în interiorul părului, astfel încât firul tău să primească ceva mai mult decât un aspect frumos. Acestea sunt prevăzute cu îngrijire, protecție și protecție complexă; Mai presus de toate – Regenerarea becurilor de păr care sunt responsabile pentru creșterea și frumusețea părului.

Uleiul natural este fabricat din particule care ” Potrivit pentru un tip de păr – Au capacitatea de a pătrunde în interiorul părului și de a lupta pentru frumusețe.

Cum să …? Îndepărtarea părului

Este cea mai bună idee de a păstra părul în intimitatea unuia singur. Parul de păr (uscat sau umed) și scalpul conferă cele mai bune efecte. Uleiurile sunt bine absorbite și mențin sănătatea scalpului. Cum se face tratamentul cu ulei de par?

Tratament cu ulei de păr pe timpul nopții

Aplicați mai mult sau mai puțin 5 ml (1-2 lingurițe) de ulei pe păr și pe scalp. Această cantitate este suficientă pentru a repara și a hrăni părul și scalpul. Cu cât mai mult ulei rămâne pe păr, cu atât mai bine. De aceea, lăsați-o în cel puțin o oră; Un tratament peste noapte este cel mai eficient, spalati uleiul dimineata cu un sampon usor.

Îngrijirea părului – Ulei de păr (nu de scalp)

Există o formă rapidă, ușoară și eficientă de ulei care îmbunătățește aspectul părului. Aplicați uleiul (câteva picături) la sfaturi de păr sau păr. Ajută la stilul părului, adaugă luciu, scuturi de la deteriorare. Acest tip de ulei de păr poate fi făcut chiar de mai multe ori pe zi: ori de câte ori simțiți că părul și-a pierdut strălucirea și elasticitatea.