Uleiul de păr Nanoil

Uleiul de păr Nanoil

Care sunt calităţile produsului?

Uleiul de păr Nanoil acţionează ca un balsam pentru fiecare tip de păr şi scalp. Cum este posibil? Există trei versiuni ale produsului cosmetic. Nanoil pentru păr cu porozitate redusă facilitează coafarea, reduce timpul de uscare şi înlesneşte pieptănarea. De asemenea, controlează funcţia glandelor sebacee şi previne îngrăşarea scalpului. Nanoil pentru păr cu porozitate medie controleză părul rebel, repară vârfurile de păr despicate şi previne deshidratarea. În plus, reduce secreţia excesivă de sebum şi îngrăşarea rădăcinilor părului. Versiunea pentru păr cu porozitate ridicată repară părul stresat, hidratează profund şi adaugă strălucire părului tern. Mai mult decât atât, produsul întăreşte bulbii de păr, previne căderea părului şi apariţia mătreţii.

Cum se utilizează?

Aplicaţi uleiul de păr Nanoil pe părul uscat sau umed pentru un plus de strălucire şi fineţe. Produsul cosmetic face un duet execelent cu alte produse de îngrijire a părului şi scalpului. Nu ezitaţi să utilizaţi uleiul produsul Nanoil la fiecare câteva zile sau zilnic. Aplicaţi produsul pe vârfurile părului sau la rădăcină pentru a ajuta la reparea bulbilor de păr.

Ce ingrediente conţine?

Lista de ingrediente este diferită pentru fiecare versiune. Nanoil pentru păr cu porozitate redusă conţine Ulei de Pin, Ulei de Cocos, Ulei de Argan, Ulei de Ricin, Unt de Shea, Ulei de Maracuja, Ulei de Babassu, Ulei de Monoi şi Unt de Cupuacu. Uleiurile sunt înbogăţite de pantenol, Kerastim, Baicapil, vitaminele A și E, filtru UV. Nanoil pentru păr cu porozitate medie este alcătui din Ulei de Macadamia, Ulei de Argan, Ulei de Marula, Ulei de Jojoba, Ulei de Maracuja şi Ulei de Cocos. Acestea sunt însoţite de complexele Kerastim, Baicapil, mătase, filtru UV şi vitaminele A şi E. Nanoil pentru păr cu porozitate ridicată conţine Ulei de Migdale, Ulei de Argan, Ulei de Primulă de Seară, Ulei de Avocado, Ulei de Maracuja şi Ulei de Seminţe de Bumbac. De asemenea, această versiune conţine pantenol, cheratină, lanolină, mătase, Kerastim, Baicapil, filtru UV şi vitamina E.

Cât timp durează?

O sticlă conţine 100 ml de produs cosmetic. În mod sigur, uleiul de păr Nanoil permite un tratament de lungă durată care vă va oferi un scalp mai sănătos şi un păr mai frumos. O doză de produs ar trebui să fie suficientă pentru lungimea, desimea şi nevoile părului dumneavoastră. Reţineţi că doar o utilizare regulată va furniza efecte incredibile.

Are un parfum plăcut?

Uleiul de păr Nanoil are un parfum plăcut şi delicat. Multe fete îl vor adora. Uleiul va menţine părul parfumat cu un miros uşor pentru un timp îndelungat.

Unde poate fi achiziţionat?

Uleiul de păr Nanoil poate fi achiziţionat online. Accesaţi website-ul produsului Nanoil şi alegeţi versiunea adecvată (pentru porozitate redusă, medie sau ridicată). Pe lângă achiziţionarea produsului, puteţi afla mai multe informaţii despre diferite tipuri de păr, metode de aplicare şi modalităţi de hrănire a scalpului.

Cât veţi plăti?

Veţi plăti aceeaşi sumă pentru 100 ml a oricărei versiuni Nanoil. Preţul nu este cel mai scăzut, dar calitatea şi eficacitatea merită un preţ mai mare. Fiecare dintre cele trei produse cosmetice este alcătuită din uleiuri valoroase, vitamine şi alte substanţe hidratante, care vă vor face părul să arate spectaculos.

Plusuri:

 • facilitează coafarea
 • hrăneşte şi hidratează
 • controlează părul rebel
 • îmbunătăţeşte condiţia scalpului şi părului
 • conferă mai mult volum; ridică rădăcinile părului
 • repară vărfurile părului
 • conţine numeroase substanţe naturale
 • capacitate mare
 • parfum plăcut
 • uşor disponibil

Minusuri:

 • pentru a furniza efecte maxime trebuie folosit cu regularitate

sursă: nanoil.ro