Dabur Vatika Enriched Coconut Hair Oil

kokosowy-olejek-do-wlosow-dabur-vatika

Ce calități are?

Datorită uleiului de păr îmbogățit cu cocos Dabur Vatika, părul devine mai sănătos, mai gros și mai puternic. Produsul definește culoarea și reflexiile sale naturale. Mai mult, hidratează, oprește pierderea parului și stimulează creșterea părului. Îngrijeste scalpul și părul. Lasă un frumos parfum de nucă de cocos pe firele tale. Formula nu-ți lipeste sau nu îți suprapune părul. Ajută la distrugerea și uscarea prin suflare, facilitează stilul, împiedică încurcarea. Uleiul de păr îmbogățit cu cocos Dabur Vatika, protejează vârfurile părului, hidratează profund și adaugă strălucire. Funcționează pentru toate tipurile de păr.

Cum se utilizează?

Dabur Vatika este unul dintre uleiurile solide. Se transformă în lichid la temperatura de 25°C. Trebuie să vă întrebați cum să o utilizați. Încălziți sticla înainte de fiecare aplicare, astfel încât uleiul să devină lichid, astfel încât să fie mai ușor de aplicat. Puneți flaconul în vasul umplut cu apă caldă și așteptați câteva minute. Masați produsul în scalp și păr, lăsați-l peste noapte și spălați-l bine cu un șampon ușor dimineața. Utilizați uleiul de două sau trei ori pe săptămână timp de câteva luni. Veți vedea primele efecte după mai mult sau mai puțin de patru săptămâni. Dabur Vatika poate fi utilizat ca produs de protecție sau de condiționare. Trebuie doar să aplicați uleiul de la lungimi medii și să îl spălați cu un șampon după aproximativ o oră. Nu există aplicator în sticlă, în timp ce este foarte greu să deschizi dopul.

Ce ingrediente conține?

Uleiul de păr îmbogățit cu cocos Dabur Vatika conține numai ingrediente naturale, printre care: ulei de nucă de cocos, ulei de rozmarin, ulei de lămâie, extract de henna și extract de fruct amla. Uleiul de cocos constă în principal din acizi grași saturați. Uleiul de rozmarin și lămâie ajută la restabilirea pH-ului corect al scalpului. Extractul de Henna întunecă sau definește culoarea părului. Fructul amla conține vitamina C, substanțe antioxidante. Ultimul ingredient este un conservant care poate provoca iritații.

Cât ține?

Uleiul de păr îmbogățit cu cocos Dabur Vatika are șase luni de utilizare obișnuită. O sticlă conține 300 ml. Nu uitați să alegeți o doză potrivită pentru tipul de tratament pe care doriți să-l faceți. Ce înseamnă acest lucru? Dacă vă decideți să faceți un tratament cu ulei de păr, trebuie să utilizați mult mai mult ulei decât ați avea nevoie pentru a vă condiționa vârfurile. Există, de asemenea, o sticlă mai mică de produs disponibilă – 150 ml.

Oferă un parfum frumos?

Uleiul de păr îmbogățit cu cocos Dabur Vatika nu miroase ca majoritatea produselor indiene. Nu există nici o aromă puternică și sufocantă de ierburi și plante folosite în Asia. Uleiul oferă un miros plăcut de nucă de cocos care îți conturează părul și rămâne foarte lung.

De unde îl puteți cumpăra?

Uleiul de păr îmbogățit cu cocos Dabur Vatika este destul de greu de găsit. Cumpărarea de pe site-ul oficial este cea mai ușoară cale. Îl puteți găsi, de asemenea, pe multe site-uri web care oferă produse de îngrijire, produse intermediare și alimente sănătoase.

Cât costă?

Interesant, Uleiul de păr îmbogățit cu cocos Dabur Vatika este unul dintre cele mai ieftine din această comparație. Cu toate acestea, nu înseamnă că produsul oferă o acțiune mai slabă decât celelalte uleiuri descrise în clasament. Care sunt proprietățile sale? Începeți tratamentul și convingeți-vă.

Plusuri:

  • părul devine mai sănătos, mai frumos și mai puternic
  • vă hrănește capul și părul
  • conține ingrediente naturale
  • parfum frumos
  • preț foarte scăzut

Minusuri:

  • slab disponibil
  • aplicație dificilă
  • unul dintre componente este un potențial alergen
  • consistență foarte groasă