Ojon Rare Blend Oil Total Hair Therapy

ojon-rare-blend-oil-total-hair-therapy

Ce calități are?

Ojon Rare Blend Oil Total Hair Therapy este proiectat pentru toate tipurile de păr. Se ocupă perfect de părul creț. Produsul mărește chiar și cele mai impresionante fire, face ușor detasarea, accelerează uscarea prin suflare și facilitează stilul. Grație Ojon Rare Blend Oil Total Hair Therapy, părul tău este neted, strălucitor și mai ușor de stil. În plus, produsul protejează de căldură și dăunează factorilor externi. Parul devine hidratat, hrănit și mai puternic. Îndreptarea, curlingul, colorarea și alte tratamente de coafură nu pot face rău coafurii.

Cum se utilizează?

Ojon Rare Blend Oil Total Hair Therapy are o consistență semi-fluidă, ceea ce face aplicațiile ușoare și plăcute. Din păcate, flaconul nu este echipat cu un aplicator. Dați uleiul cu un picurător. Una sau două picături sunt suficiente pentru a vă face părul neted și hrănit. Aplicați-l pe mâini, frecați între palme și frecați-vă în fire. Ojon Rare Blend Oil Total Hair Therapy funcționează excelent ca un produs de protecție termică și un grund de styling. Fixează buclele, adaugă strălucire și tames nesfârșite.

Ce ingrediente conține?

Ojon Rare Blend Oil Total Hair Therapy pentru par conține: ulei de palmier, ulei de semințe de pepene verde, ulei de ricin, ulei de nucă de cocos, ulei de jojoba. Primul dintre uleiuri este bogat în beta-caroten, cel de-al doilea; În vitamina A, C, potasiu și magneziu. Uleiul de ricin stimuleaza cresterea parului si intareste parul. Uleiul de cocos este considerat unul dintre cele mai bune produse de îngrijire a părului. Ultimul ulei conține vitamine C, E, B și siliciu, crom, cupru, zinc și cobalt. De asemenea, în produs pot fi găsite extracte vegetale, conservanți, substanțe parfumate și coloranți. Ojon Rare Blend Oil Total Hair Therapy este formulată fără ingrediente care ar putea provoca iritații sau vătămări ale părului.

Cât durează?

Ojon Rare Blend Oil Total Hair Therapy vine în două capacități: 15 ml și 45 ml. Producătorul adaugă flacoane mici de ulei la seturi cosmetice, prin urmare, puteți încerca cum funcționează produsul.

Oferă un parfum frumos?

Cu siguranță, așa este. Miroase la fel de bine cum arata. Puteți mirosi o aromă de fructe tropicale. Vă veți bucura cu siguranță de parfumul Ojon Rare Blend Oil Total Hair Therapy timp de foarte mult timp. Dacă doriți ca părul dvs. să arate bine și să aveți un miros extraordinar, încercați acest ulei.

Unde să cumperi?

Ojon Rare Blend Oil Total Hair Therapy este destul de greu de obtinut. Cel mai probabil veți găsi acest lucru la magazinele online și pe site-ul Ojon.

Cât veți plăti?

Costă mult pentru un ulei atât de mic. Dacă chiar doriți să testați Ojon Rare Blend Oil Total Hair Therapy, amintiți-vă că ambalajul mai mic este mai ieftin și puteți obține un flacon de ulei ca un cadou.

Plusuri:

  • facilitează stilul
  • tames tamburi
  • netezește și adaugă strălucire delicată
  • parfum frumos și ingrediente naturale

Minusuri:

  • preț ridicat pentru o capacitate mică
  • disponibilitate redusă
  • fără aplicator
  • tratamentul durează câteva luni
  • efectul dispare după terminarea tratamentului