Bumble and bumble Invisible Oil

bumble-and-bumble-invisible-oil

Ce calități are?

Bumble and bumble Invisible Oil este recomandat pentru toate tipurile de păr. Ajută la coafura, accelerează uscarea prin suflare și facilitează detasarea, protejează împotriva radiațiilor UV și a altor factori nocivi. Ea are o formulă ușoară care nu suprasolicite părul sau face scalpul gras. Mai mult, uleiul oferă moale, stralucire și netezime. Reduce încrețirea și efectul static, îmblânzește firele rebele, împiedică incurcarea. Utilizați Bumble and bumble Invisible Oil înainte de fiecare coafură și imediat după spălarea părului.

Cum se utilizează?

Consistența lichidă a uleiului Bumble and bumble Invisible Oil face mai ușoară fiecare aplicare. Încercați să aplicați cât mai puțin ulei posibil. Veți vedea că nu aveți nevoie de mult ulei pentru a avea un păr frumos. Aplicați uleiul Bumble and bumble Invisible Oil pe păr, uscați-vă prin suflare sau lăsați-l fără să-l aranjați. Dacă doriți să vă înmuiați părul, să scăpați de încrețire și efectul static sau să vă bucurați de un păr sănătos, aplicați uleiul după uscare sau aranjare. Datorită unor astfel de trucuri, veți obține efectele pe care le-ați visat mereu.

Ce ingrediente conține?

Uleiul Bumble and bumble Invisible Oil conține până la șase uleiuri și două extracte de plante. Uleiurile sunt: semințe de struguri, ulei de floarea-soarelui, ulei de migdale dulci, ulei de nuci de macadamia, ulei de argan și ulei de nucă de cocos. Extractele de plante sunt: extracte de flori gardenia și extracte de semințe de struguri. Uleiul din semințe de struguri și extractul sunt bogate în vitamina E și substanțe care neutralizează radicalii liberi. Argania are proprietăți similare. Uleiul de semințe de floarea soarelui conține o mulțime de acizi grași polinesaturați și mononesaturați și puțin acizi saturați. Uleiul de nucă de cocos este bogat în acizi laurici și miristici care sunt esențiali pentru buna funcționare a părului și a scalpului. Vitaminele, mineralele, acizii oleic și linoleic sunt incluși în uleiul de macadamia. Uleiul de migdale dulci este bogat în vitaminele A, B și E, precum și acizii grași omega-3 și omega-6. În afară de substanțele naturale, produsul conține siliconi, substanțe parfumate și … de protecție solară.

Cât va ține?

O sticlă are 100 ml de Uleiul Bumble and bumble Invisible Oil. O astfel de cantitate este suficientă pentru un tratament de câteva luni. Uleiul este foarte eficient. Nu uitați să potriviți doza cu lungimea, grosimea și deteriorarea părului. Dacă doriți ca coafura să fie sănătoasă și frumoasă, tratați-vă cu acest produs.

Are un parfum frumos?

Bumble and bumble Invisible Oil are un parfum frumos. Are miros de vanilie și nucă de cocos; o astfel de aromă rămâne cu siguranță pe păr pentru o perioadă lungă de timp. Dacă doriți să intensificați mirosul sau să-i extindeți durabilitatea, utilizați alte produse Bumble și Bumble, de ex. șampon sau balsam uscat.

De unde îl poți cumpăra?

Căutați Uleiul Bumble and bumble Invisible Oil în farmacii și magazinele de frumusețe mari. Comandarea produsului online este o idee bună – o alternativă pentru cei leneși. Ești unul din ei?

Cât veți plăti?

Destul de mult. Rețineți că plătiți pentru calitatea, acțiunea și ingredientele produsului. Alte produse Bumble și bumble au prețuri similare. Dacă alegerea celor mai bune produse este importantă pentru dvs., Uleiul Bumble and bumble Invisible Oil poate fi potrivit pentru dvs.

Plusuri:

  • recomandat pentru toate tipurile de păr
  • are grijă de starea și aspectul părului tău
  • aplicație ușoară
  • conține șase uleiuri
  • ușor accesibile
  • foarte eficient

 Minusuri:

  • conține siliconi și substanțe de parfumare