Dabur Amla

dabur-amla

Ce calități are?

Ulei de păr Dabur Amla netezește și adaugă strălucire. Datorită uleiului, firele tale sunt hidratate și hrănite. Uleiul are acțiune antioxidantă, antiseptică și liniștitoare. Controlează activitatea glandelor sebacee și reduce mătreața. În plus, simulează becurile de păr și îmbunătățește creșterea părului. Produsul reacționează împotriva pierderii excesive a părului, previne graționalizarea prematură și încetinește procesul de îmbătrânire a scalpului. Îți face părul să-ți bată și să se poată controla. Desfacerea și stilul nu mai sunt supărătoare. Ulei de păr Dabur Amla are proprietăți reconfortante și liniștitoare.

Cum se utilizează?

Uleiurile de păr Dabur Amla au o consistență lichidă. Contrar uleiului de cocos Dabur Vatika Oil, este mult mai ușor de aplicat. Nu trebuie să-l încălziți. Aplicați cosmeticele pentru părul și scalpul uscat. Lăsați-l peste noapte și spălați-l cu un șampon blând dimineața. Veți trata firele dvs. la un tratament cu ulei de păr – Unul dintre cele mai bune tratamente pentru îngrijirea părului. Fii atent: Dabur Vatika are un parfum foarte intens. Se spală parul de două ori; cu siguranță veți scăpa de aroma neplăcută.

Ce ingrediente conține?

Uleiul de păr Dabur Amla conține parafină lichidă, extract de amla de fructe, ulei de rapiță și coloranți. Parafina și coloranții sintetici pot duce la iritare. Fructele Amla sunt bogate în vitamina C și substanțe care neutralizează radicalii liberi. Acizii oleic și linoleic, vitaminele A, D, E, K pot fi găsite în uleiul de rapiță. Din păcate, produsul nu este îmbogățit cu ingrediente de parfumare, de aceea aroma este un pic neplăcută și greu de spălat.

Cât durează?

Uleiurile Dabur Amla vin în diferite capacități: 100 ml, 200 ml și 300 ml. Cel mai mare este suficient pentru șase luni de utilizare obișnuită. Dacă nu ați folosit uleiul înainte, alegeți cea mai mică sticlă pentru a verifica cum funcționează.

Oferă un parfum frumos?

Din păcate, nu se întâmplă. Puteți mirosi o aromă caracteristică a plantelor indiene. Din fericire, mirosul dispare după a doua spălare și părul rămâne neted și umed. Dacă acest parfum vă deranjează în timpul aplicării, încercați celălalt ulei Dabur care a fost deja prezentat în clasament.

Unde să cumperi?

Uleiurile de păr Dabur Amla nu sunt ușor accesibile. Îl puteți găsi pe site-ul Dabur și în magazinele online. Puteți încerca să obțineți uleiul din magazinele care oferă produse ecologice.

Cât veți plăti?

Foarte puțin. Uleiurile de păr Dabur Amla sunt foarte populare în rândul femeilor. Dacă decideți să cumpărați produsul, nu uitați să verificați dacă vă ajută cu adevărat părul și scalpul.

Plusuri:

– netezește și oferă strălucire
– vine în trei capacități
– conține vitamine și acizi grași
– aplicație ușoară și rapidă

Minusuri:

– parfum neplăcut
– disponibilitate redusă
– conține parafină lichidă care poate cauza iritații
– pot face pielea sensibila a scalpului si parul slab uscat
– prețul scăzut reflectă calitatea uleiului