Tratamentul MoroccanOil

moroccanoil-treatment

Ce calități are?

Datorită tratamentului MaroccanOil, părul va fi întotdeauna moale, neted, strălucitor și sănătos. Uleiul are grijă de păr și de păr. Vă ajută să vă stylizați părul și să vă îmbunătățiți starea. Conține substanțe antioxidante, face mai ușoară deturnarea, accelerează uscarea prin suflare și previne deteriorarea. Este un produs ideal de grund și de condiționare a produsului. Se va repara capetele divizate și se va face coafura în cel mai scurt timp.

Cum se utilizează?

Tratamentul MaroccanOil are o consistență semi-lichidă, care permite o absorbție rapidă. În plus, este ușor de aplicat. Nu uitați să puneți o pompă în sticlă înainte de prima aplicare. Cu toate acestea, dacă preferați să turnați o cantitate mai mare de ulei pe mâini, nu trebuie să folosiți pompa. Utilizați uleiul așa cum doriți. Cum să o facă? Apăsați una sau două pompe și frecați între palme. Apoi, frecați-l în păr curat și umed, uscați-l prin suflare sau lăsați-l să se usuce la aer. Aplicați tratamentul MaroccanOil imediat după spălare, dacă doriți să netezi firul și să regenerați părul. Este o idee bună să amestecați câteva picături de ulei cu masca preferată de păr.

Ce ingrediente conține?

Uleiul de argan este cea mai importantă componentă a tratamentului MaroccanOil. Se spune că este o substanță foarte regenerabilă și hrănitoare. Uleiul de argan este bogat în acizi grași nesaturați esențiali, vitamina E, antioxidanți naturali și squalen. Uleiul își datorează capacitatea de a face păr strălucitor și neted la uleiul de in, care este, de asemenea, inclus în produs. Uleiul din semințe de inulină conține acizi omega-3 și omega-6 care sunt benefic pentru întregul corp. În afară de uleiul de argan și de semințe de in, tratamentul MaroccanOil conține siliconi, parfum și substanțe colorante.

Cât durează?

Tratamentul MaroccanOil este disponibil în două versiuni: 100 ml și 25 ml. Produsul mai mare poate fi folosit zilnic, în timp ce sticla mai mică funcționează excelent în călătorii și în sărbători. Sticla de 100 ml conține câteva luni de tratament.

Oferă un parfum frumos?

Puteți mirosi aroma de nuci de Argania – Copacul din care este extras unul dintre cele mai valoroase lichide de frumusețe. Este un parfum foarte frumos și intens. Iată cum miroase uleiul de argan. Dacă sunteți dispus să vă acoperiți părul cu o aromă exotică, încercați tratamentul MoroccanOil.

De unde se poate cumpăra?

Comandați produsul pe site-ul producătorului sau cumpărați-l la magazinele de frumusețe online. Din păcate, nu este atât de disponibil în farmacii. Este cam greu de găsit din gama uleiurilor de păr.

Cât costă?

Dacă credeați că veți plăti puțini bani pentru uleiul de argan, ați greșit. Prețul sticlei mari este destul de ridicat. Normal, cel mai mic este mult mai ieftin. Interesant este faptul că producătorul oferă un set de produse cosmetice: două uleiuri și o lumânare parfumată.

Plusuri:

  • hrănește, repară și condiționează părul
  • aplicație foarte ușoară
  • conține ingrediente naturale și valoroase
  • disponibilă în versiunea cu dimensiunea călătoriei
  • oferă un parfum frumos

Minusuri:

  • indisponibil la magazinele de droguri
  • conține substanțe colorante – Potențiali alergeni