Dove Serum-In-Oil

dove-serum-in-oil

Ce calități are?

Dove Serum-In-Oil combină proprietățile serului și uleiului. Serul funcționează în interiorul părului, în timp ce uleiul de pe suprafața părului. Produsul oferă strălucire, hrană și umiditate. Ea face firele tale mai puternice, mai bine hrănite și mai puțin predispuse la daune. Reparațiile și refacerea uleiului. Părul tău este mult mai neted, ușor de manevrat, în timp ce firele dezordonate – Mai ușor de îmblânzit. Dove Serum-In-Oil ajută la detangle, înfrumusețează părul și îmbunătățește considerabil starea sa. Fără supraîncărcare sau reziduuri.

Cum se utilizează?

Dove Serum-In-Oil are o consistență semi-lichidă, prin urmare fiecare aplicație va fi simplă. Cum să folosiți uleiul? După spălarea părului, frecați trei sau patru pompe între palme și frecați bine în păr. Se potrivește cantitatea cu lungimea și grosimea părului. Cu cât este mai rău părul, cu atât mai mult ulei trebuie să aplicați. Interesant este faptul că puteți folosi serul Dove Serum-In-Oil în fiecare zi pentru a netezi firele și pentru a repara finalizările. Ca o consecinta, parul tau va arata mai frumos si nu trebuie sa-l speli atat de des.

Ce ingrediente conține?

Dove Serum-In-Oil conține mai multe uleiuri, emolienți, siliconi, substanțe parfumate și ulei mineral, care pot fi iritante. Pe de altă parte, sunt ulei de palmier, ulei de nucă de cocos, uleiul de migdale dulci și uleiul de floarea-soarelui care se ocupă de părul tău. Uleiul de palmier conține beta-caroten, coenzima Q10, vitaminele A, E și acizii grași saturați și nesaturați. Migdalele sunt sursa vitaminelor A, E, D și B, precum și sărurile minerale, proteinele și magneziul. Linoleic, oleic, palmitic și acizi stearici apar în uleiul de floarea-soarelui. În mod curios, serul Dove Serum-In-Oil conține substanțe care au proprietățile unui ser și proprietățile unui ulei.

Cât durează?

O sticlă conține doar 50 ml de cosmetice. În ciuda acestui fapt, Dove Serum-In-Oil ține mai mult sau mai puțin patru luni. O astfel de eficiență mare este probabil legată de consistența groasă a produsului. Dacă părul este scurt, aplicați o pompă în timpul fiecărei aplicații. În acest fel, produsul va dura mai mult.

Oferă un parfum frumos?

Dove Serum-In-Oil are un parfum frumos, care rămâne pe păr. Cu siguranta nu va disparea dupa prima spalare a parului. Dacă doriți ca părul să fie bine întreținut și să miroase frumos, Dove Serum-In-Oil este o necesitate.

De unde se poate cumpăra?

Dove Serum-In-Oil este foarte ușor de găsit. Veți cumpăra acest produs la magazinele de medicamente, magazinele online și site-ul Dove. Trebuie doar să-l căutați.

Cât costă?

Nu prea mult. Este unul dintre cele mai ieftine produse descrise în clasament. Putem spune că Dove Serum-In-Oil este murdar ieftin. Este puțin probabil ca marca să ofere reduceri sau reduceri, deoarece prețul este foarte scăzut.

Plusuri:

  • protejează părul de căldură
  • ajută la stil și perie
  • ușor de utilizat
  • miros frumos
  • disponibil la magazinele de medicamente și online

Minusuri:

  • prețul scăzut reflectă calitatea
  • conține substanțe iritante: ulei mineral și substanțe de parfumare
  • siliconii pot perturba acțiunea uleiului în interiorul părului
  • structura internă a părului este slab alimentată
  • hrănirea și umiditatea sunt mai puțin vizibile decât netezirea și strălucirea