Kemon Actyva Bellessere Oil

kemon-actyva-bellessere-oil

Ce calități are?

Kemon Actyva Bellessere Oil este recomandat pentru condiționarea și protecția tuturor tipurilor de păr. Îți face firele mai puternice, mai hidratate și hrănite. Starea lor se îmbunătățește considerabil. Vârfurile sunt mai puțin predispuse la deteriorare și despicare. Uleiul conferă strălucire și strălucire. Mai mult, conține ingrediente naturale care neutralizează radicalii liberi și protejează de căldură. Cosmeticul nu face părul lipicios, plat sau gras.

Cum se utilizează?

Kemon Actyva Bellessere Oil este singurul ulei din clasament care poate fi aplicat în sensul invers direcției de creștere a părului. Puteți găsi instrucțiunile pe site-ul producătorului. Aplicați produsul pe păr de la vârfuri până mijlocul lungimii. Amintiți-vă să evitați rădăcinile, 1-2 pompe sunt suficiente pentru întărirea și hrănirea părului. Încălziți uleiul între palme pentru a face aplicația mai ușoară și mai rapidă. Va fi mult mai simplu să răspândiți formula semi-lichidă a Kemon Actyva Bellessere Oil pe firele dvs. Uleiul este destinat utilizării zilnice. Este, de asemenea, un produs excelent pentru a stabili o coafura.

Ce ingrediente conține?

Kemon Actyva Bellessere Oil conține două uleiuri: ulei de argan și ulei de in. Primul este bogat în vitamina E și acizii omega-6. Celălalt oferă substanțe care conferă blândețe și strălucire. Este o sursă superbă de acizi omega-3. Produsul conține, de asemenea, ulei de palmier, mai multe siliconi și substanțe de parfumare. Uleiul de palmier este abundent în acizi grași saturați și mononesaturați. De asemenea, include vitaminele E și K, squalena, coenzima Q10 și antioxidanții naturali. Kemon Actyva Bellessere Oil nu conține parabeni, parafină, uleiuri minerale și alte ingrediente sintetice.

Cât durează?

O sticlă conține 125 ml de ulei care permite mai mult sau mai puțin patru luni de tratament. Cosmetica este foarte eficientă datorită consistenței dense. Rețineți că o cantitate mică este necesară pentru a vă hrăni și a înfrumuseța coafura.

Oferă un parfum frumos?

Da, absolut. Parfumul este foarte frumos. Din păcate, aroma uleiului Kemon Actyva Bellessere Oil dispare după prima spălare a părului. Pentru unii dintre dvs., mirosul subtil poate fi un alt plus care te încurajează să cumperi produsul.

De unde poți să-l cumperi?

Similar cu majoritatea uleiurilor pentru păr, Kemon Actyva Bellessere Oil este disponibil online. Puteți, de asemenea, să o obțineți la saloane de coafură renumite, depozite și magazine mari de cosmetice. În general, uleiul este disponibil pe scară largă și nu veți avea probleme cu găsirea acestuia în magazine și online.

Cât costă?

În comparație cu alte uleiuri de aceeași capacitate, prețul Kemon Actyva Bellessere Oil este foarte ridicat. Este foarte probabil să fie și mai mare dacă o cumpărați de la un salon de coafură popular. Căutați online și îl puteți găsi la un preț mai mic.

Plusuri:

  • condițiile și protejează părul
  • ușor de aplicat
  • conține ulei de argan și ulei de in.
  • suficient pentru patru luni de tratament
  • ușor accesibile

Minusuri:

  • mirosul nu este durabil
  • este scump în comparație cu uleiurile de aceeași capacitate
  • nu toată lumea va plăcea această formulă densă