Kerastase Elixir Ultime

kerastase-elixir-ultime

Ce calități are?

Kerastase Elixir Ultime este proiectat pentru toate tipurile de păr. Cosmetica netezeste suprafata parului, repara capetele parului si hrănește profund. Se hidratează și adaugă strălucire. Stilizarea la căldură este mult mai sigură. Nici produsele de căldură și de coafat nu vă vor deteriora părul. Kerastase Elixir Ultime conține substanțe antioxidante care protejează împotriva factorilor externi nocivi. De asemenea, vă face părul elastic, rezistent și ușor de gestionat.

Dacă utilizați acest produs în mod regulat, firele dvs. vor fi mai puternice, mai sănătoase și mai frumoase.

Cum se utilizează?

Puteți folosi Kerastase Elixir Ultime indiferent de tipul de păr. Doar o singură picătură de cosmetic este suficientă pentru a vă face ca părul tău să fie neted și strălucitor. Este o cantitate ideală pentru părul fin, deteriorat sau cu porozitate ridicată. Dacă părul este gros, aplicați-l mai mult. Amintiți-vă să-l frecati și să se răspândească uniform. Dacă doriți să faceți aplicația mai ușoară, frecați uleiul dintre palme. Consistența semi-lichidă va obține mai multă plastică. Cel mai bun lucru este că veți vedea primele rezultate la începutul tratamentului.

Ce ingrediente conține?

Kerastase Elixir Ultime conține patru uleiuri care provin din diferite colțuri ale lumii. Acestea sunt: uleiul de porumb, uleiul de argan, uleiul de camelia și uleiul pracaxi. Uleiul de porumb include acid linoleic și acid palmitic, vitamina E și antioxidanți naturali. Uleiul de argan are proprietăți antioxidante; conține o mulțime de vitamine și minerale care se ocupă de starea corectă a părului, precum și a scalpului. Uleiul de flori camelia conține acid oleic, palmitic, linoleic, stearic și acid arahidic. Ultima componentă – ulei pracaxi – este bogat în acid oleic și behenic, care este evaluat pentru acțiunea de întărire și condiționare. Există, de asemenea, siliconi și substanțe parfumate în produs. Toate ingredientele condiționează și hrănesc părul și scalpul.

Cât ține?

O sticlă conține 125 ml de ulei de Kerastase Elixir Ultime. O astfel de cantitate este suficientă pentru mai mult sau mai puțin de patru luni de tratament. Consistența densă îl face un produs foarte eficient. Amintiți-vă că doza de ulei trebuie să corespundă densității, lungimii și deteriorării părului.

Oferă un parfum frumos?

Kerastase Elixir Ultime are un miros foarte intens de vanilie. Există fete cărora nu le-ar plăcea o aromă atât de puternică. Cu toate acestea, aceasta va persista pe parul dvs. și se va amesteca cu parfumul dvs. zilnic.

De unde se poate cumpăra?

Similar altor uleiuri, puteți cumpăra Kerastase Elixir Ultime pe Internet. Verificați licitațiile online și magazinele de droguri. Interesant, uleiul este disponibil la unele saloane de coafură. Întrebați-vă coafura despre Kerastase Elixir Ultime.

Cât veți plăti?

Este destul de scump pentru o astfel de sumă. Pe de altă parte, rețineți că plătiți pentru ingredientele lui Kerastase Elixir Ultime. Patru uleiuri au fost importate din diferite părți ale lumii, astfel încât să vă puteți bucura de păr frumos și sănătos.

Plusuri:

  • repara, hrănește și hidratează
  • protejează împotriva radicalilor liberi
  • conține ingrediente naturale
  • aplicație rapidă și ușoară
  • eficientă

Minusuri:

  • indisponibil la magazinele de medicamente regulate
  • parfum intens
  • consistență densă
  • în comparație cu alte uleiuri de aceeași capacitate, costă mult